Kérdése van? 06/30/702-0101 (H-P 9-12 óráig)
Belépés Regisztráció
0 termék0 Ft
Kosár
 
A kosarad jelenleg üres
 
 
 
 
TARTÓS HIÁNY
Actea oral macskáknak állatgyógyszertár
 

Actea oral macskáknak (15ml)

Actea

Száj- és fogápolás

Könnyen és jól tapad, de nem ragacsos, íztelen, szagtalan, nem kelt kellemetlen “összehúzó” érzést a szájnyálkahártyán. Gyulladáscsökkentő, ezért gingivitis, stomatitis, periodontitis esetén javallott. Antibakteriális, fogkőmegelőzésre és a szájban található laesiok kezelésére is alkalmas. Csökkenti a kellemetlen szájszagot.


 
Termékkód: TROVOR15CAT
3 928 Ft
261 867 Ft/l
30 000 Ft feletti vásárlásait INGYEN házhoz szállítjuk!
 

Minden hatóanyag:

  • teljesen természetes alapú, 
  • bizonyítottan magas biológiai aktivitású
  • nem képződik rá rezisztencia
  • innovatív az állatgyógyászatban

 A) Lactoferricin – antibakteriális peptid: a lactoferrin pepszines bontásából származik, megtalálható a könnyben, nyálban, tejben (ebből nyerik a gyártáshoz szükséges mennyiséget). Hatása az erős kationos töltéséből ered, könnyen kötődik a baktériumok, gombák membránférjéinek anionos részéhez. Nem antibiotikum, így rezisztencia sem alakul ki rá. ezért első választású fülcseppnek kiváló.

B) Glicerofoszfoinozitol-lizin (GPL)napraforgóból kinyert, természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító. Hatásmechanizmusa- negatív feedback a foszfolipáz A2-re, ezért nincs arachidonsav termelődés, emiatt félbeszakad a gyulladásos kaszkád. Elmondható tehát, hogy ugyanott lép be a gyulladáscsökkentő folyamatba, mint a szteroidok, azonban nem szívódik fel szisztémásan, mellékhatása nincs.

C) Verbaszkozid (Orgonalevél-kivonat): Kiváló a Malesseziák szaporodásának gátlására, humán kozmetikumokban is használatos, természetes eredetű gyulladáscsökentő és szébum-reguláló, amely csökkenti a zsírosodást, így például a fülben a váladék termelődését is. is.

Actea oral macskáknak - hasonló termékeink

TARTÓS HIÁNY
Stomodine LP szájfertőtlenítő gél macskáknak
5 167 Ft
TARTÓS HIÁNY
Orozyme paszta macskák részére

Orozyme paszta macskák részére (70g)

Orozyme Száj- és fogápolás
4 518 Ft
TARTÓS HIÁNY
Plaque Off Animal - Tengeri alga kivonat szájszag és fogkő ellen macskák részére is
4 927 Ft