Kérdése van? 06/30/702-0101 (H-P 9-12 óráig)
Belépés Regisztráció
0 termék0 Ft
Kosár
 
A kosarad jelenleg üres
 
 
 
 

Tudjon meg többet is az Acana tápokról!

kutyásoknak ·

Az itthon is méltán népszerű Acana kutyatápok nem hiába örvendenek akkora népszerűségnek. Kiváló minőségük, megfizethető áruk és számtalan ízetésük a kutyások egyik közkedvelt tápjává emelte a céget.


Tudjon meg többet is az Acana tápokról!

A prémium minőségű kutyatápok egyik legelismertebb képviselője az Acana kutyatáp. Kutyatartók ezrei esküsznek rá, a kanadai Champion Petfoods termékére. Már több mint negyed évszázada készítik minőségelvű gyártási folyamatban a kutyaeledeleket. Az Acana marketingre kevesebbet, minőség-növelésre többet fordít, ami a prémium tápoknál nem is ritka eljárás: ezek ugyanis igen gyakran szóbeszéd útján tesznek ismertségre szert, hiszen a kutyások összetartó közösségként előszeretettel tárgyalják meg egymás között, hogy ki milyen terméket használ.

Mitől különleges az Acana kutyatáp?

A táp különlegessége, hogy a kanadai vidék mezőgazdasága és a Csendes-óceán adja az állati élelmiszer alapjait. Nem húsfeldolgozókból vásárolt emberi fogyasztásra nem alkalmas nyesedékekből, hanem akár az embereknek is ínycsiklandozó, egészséges ételt dolgoznak föl a kutyák anatómiai felépítése és szükségletei alapján. A kanadai Albertában készülő kutyaeledelt a világ több mint ötven országában forgalmazzák, így Kanada is kiemelt figyelmet fordít a minőségére, az állandó ellenőrzések és szigorú előírások miatt a termék megfelel valamennyi nemzetközi állateledel-minőségi előírásnak.

Hogyan kell adagolni?

Az Acana kutyatáp adagolása egyszerű: a teljes értékű száraztápból a csomagoláson írt mennyiséget kell biztosítani a kutyának. Mivel ezek a tápok az adott kutyafajta egyedi igényeinek megfelelően készülnek, valamint minden szükséges tápanyagot és vitamint biztosítanak, így pusztán Acanával etetve is egészséges, kiegyensúlyozott és boldog kutyánk lesz.

Miért kell kevesebb belőle mint más tápokból?

A jobb minőségű tápokból ráadásul kevesebbre is van szükség, hiszen nem vízből és alacsony tápértékű adalékokból, hanem színhúsból és más kiváló minőségű alapanyagokból készül. Az Acana kutyatáp ára ezért magasabb, mint az olcsó, nem ritkán pocsék minőségű bolti termékeké (de még mindig nem drágább mint más, hasonló kategóriájú táp pl. Eukanuba, Royal Canin és társai), viszont a gazdaságos nagy, tenyésztők által is használt 13,5 kilogrammos kiszerelés miatt jó áron érhető el. A 18kg-os kiszerelés pedig árban még jobban jön ki természetesen. Bár egy nagy csomag tízezres nagyságrend, a kutya méretétől függően akár hónapokra is elegendő lehet, így egy-egy etetés költsége csak pár száz forint.

Hogy kell kiszámolni a napi adagot?

Ahogy azt fentebb már olvashatta, a kutyatáp oldalán van egy táblázat ami segít kiszámítani, hogy mennyi adjon a kutyájának enni. Ha esetleg még nem rendelte meg de előzetesen tájékozódna, akkor az Acana honlapján a tápok ismertetőjénél van online kalkulátor melybe elég megadnia a kutyája súlyát és a napi aktivitásra vonatkozó adatokat, máris megkapja az eredményt.

Egy 20kg-os, átlagos aktivitású kutya esetében a napi adag Acana Adult Dog kutyatáp esetében 185 gramm.Ez a 13kg-os zsákkal számolva 70 napra elég élelmet jelent. Tehát napi 190-200 Ft-ból minőségi táppal tudja kutyáját etetni.

Acana Pacifica Dog az allergiás kutyák részére

Az egyik legkülönlegesebb táptípus az Acana Pacifica Dog, amely a Csendes-óceán ajándékait egyesíti egy minden életkorban és minden kutyafajtánál használható, teljes értékű kutyaeledelben. Az ötféle lazacból, valamint heringből és lepényhalból készült különlegesség 60%-a az óceáni biológiai gazdaságból származó halhús, mely rendkívül könnyen emészthető, és még allergiás vagy emésztési zavarokkal küzdő ebek számára is biztonságos.

Természetesen a termékben semennyi gabona sem kap helyet, hiszen az rosszul emészthető a kutyák számára, de számtalan növény, zöldség és gyümölcs (többek között feketeribizli, cikóriagyökér, fekete áfonya, tőzegáfonya, rozmaring stb.) megtalálható ebben a szuperprémium eledelben.

weballatpatika.hu
 
Képtár
  • Acana tápok