Kérdése van? 06/30/702-0101 (H-P 9-12 óráig)
Belépés Regisztráció
0 termék0 Ft
Kosár
 
A kosarad jelenleg üres
 
 
 
 

Kutyafelszerelés a boldogabb kutyákért - mit válasszak?

kutyásoknak ·

Manapság számtalan hasznos és haszontalan kutyafelszereléssel lehet meglepni a kedvencünket. Mivel a bődületesen nagy választék néha legalább akkora gondot jelent a gazdinak mint a kicsi választék, így segítségképpen némi támpontot, tanácsot szeretnénk adni hogy mit érdemes megvenni négylábú társainknak.


Kutyafelszerelés a boldogabb kutyákért - mit válasszak?

A kutyatartás egészen új dimenziókat nyit meg az ember életében: a kutyaterápiás módszerek is bizonyítják, hogy személyiségformáló erővel rendelkezik. Mikor egy állat őszinte szeretetét megérezzük, rádöbbenünk,  milyen nagy dolog, és mekkora felelősség és egyben öröm boldogságot ajándékozni egy nekünk kiszolgáltatott  élőlénynek,. Olyan keveset kérnek, mégis megfizethetetlenül drága ajándék, amit cserébe adnak. Ezért van úgy, hogy két kutyatartó már néhány szóból is érti a túláradó szeretet okát, míg a külső szemlélők sokszor nem is értik, miért csillognak úgy a szemek, mikor a kutyákról esik szó.

A kutya egy nagyon mélyen érző lény, a szemeiből a figyelmes ember pontosan kiolvashatja a boldogság vagy épp a szomorúság jeleit. Mivel nagyon fejlett állatokról van szó, amelyek ráadásul már évszázadok óta háziasított társai az embernek, rengeteg olyan érzésre képesek, amilyenekre mi magunk, a gazdák is. Ha nem foglalkozunk egy kutyával, elunja magát, majd szomorú, mogorva lesz. A kutyák komfortérzetét ezért igyekszik minden szerető gazdi növelni. Figyel rá, hogy az állat is eleget pihenjen, játsszon, mint mi magunk. 

Kutyaház - hasznos felszerelés kint tartott kutyák számára

A kutyafelszerelések egy része tehát elengedhetetlenül szükséges a kutyatartáshoz és az elégedett, boldog és kiegyensúlyozott állatokhoz, de egyáltalán nem nevezhető luxuskiadásnak például a kutyajátékok beszerzése sem!

A háziállat életében is vannak stressztényezők, melyek ugyanúgy betegségeket, fájdalmat  okozhatnak, mint az emberek esetében. A kutya nem beszél, de kommunikál, csak a jeleit meg kell tanulnunk dekódolni. A boldog, kiegyensúlyozott állat boldogsága számunkra is több boldogságot ad, így segítünk egymásnak.

Honnan és milyen felszerelés érdemes beszerezni?

A különböző kutyafelszereléseket már az interneten is be lehet szerezni pl. itt nálunk, a webáruházban. A nagy verseny a minőségi termékeket is olcsóbbá tette, de ha olcsón akarunk kutyafelszerelést beszerezni, érdemes kutyafelszerelés webáruházat választani.

Miért tőlünk?

A webbolt fenntartási költsége olcsóbb, mint egy hagyományos bolté, így ha ki tudjuk választani a weben, amire szükségünk van, olcsóbban juthatunk hozzá, mint egy hagyományos boltban. A kutyafelszerelés Budapesten szinte minden bevásárlóközpontban elérhető, így itt a verseny is nagy, lehet jó áron találni minőségi termékeket.

Az Állatipiac Webáruház a Lőrinci Állatorvosi Rendelőhöz tartozik így a vevőink egyből állatorvostól kérhetnek segítséget amikor ki szeretnének választani 1-1 terméket.

Nyakörvek, játékok, kutyaházak

A társadalmi együttélés alapvető szabályai miatt is szükség van kutyafelszerelések használatára, például a kutya nyakörvek elengedhetetlen kellékek egy kutyás háztartásban. A háziállat életminőségét is lehet javítani az állatfelszerelésekkel. A kutya fekhelyek vagy akár a kutyaruha webshopok által kínált védőöltözetek (a téli sózás okozta panaszok ellen például tappancscipőket kaphatunk) elvileg nem elengedhetetlen részei a kutyatartásnak, mégis szükség lehet rájuk. A szabadban tartott állat kutyaháza nem luxus – jóllehet a fűthető kutyaházakat már nem engedheti meg magának mindenki.

A kinti kutyatartás elengedhetetlen kelléke a jó kutyaház

A kutyapszicológiával foglalkozó szakemberek figyelmeztetnek arra, hogy a szeretetet semmi sem pótolja az állat életében. Vannak azonban emellett olyan felszerelési tárgyak is, melyekre szüksége van. Ő nem tudja megvenni magának, de abban biztosak lehetünk, hogy minden lehetséges módon, amire csak képes kutyusunk, meg fogja hálálni őket. Legyen az egy kényelmes fekhely vagy akár "csak" egy labda, amivel játékra hívhatjuk megmozgathatjuk őt a szabadban.

weballatpatika.hu