Kérdése van? 06/30/702-0101 (H-P 9-12 óráig)
Belépés Regisztráció
0 termék0 Ft
Kosár
 
A kosarad jelenleg üres
 
 
 
 

Ismerje meg a Eukanuba kutyatápokat!

kutyásoknak ·

A Eukanuba kutyatápokat hazánkban szinte minden kutyatartó jól ismeri, mivel magas minősége és megfizhető ára miatt nagyon sokan választják kutyájuk számára.


Ismerje meg a Eukanuba kutyatápokat!

Az egyik legismertebb márka a háziállat-táplálási piacon az Eukanuba. A szuperprémium minőségű kutyatáp és macskatáp készítésében már bő 65 éves tapasztalattal rendelkező gyártó az egyik legjobb, ha teljesértékű, minőségi kutyatáp készítéséről van szó.

A kutyatápok minősége

A kutyatápok minősége központi kérdés az állatélelmezésben, hiszen az eb általános kedélyállapota és egészségi állapota is legnagyobb részben a tartási körülményeitől, különösképpen pedig az elfogyasztott táp mennyiségétől és minőségétől függ. A tudományos fejlődés a kutyatápok piacán sem állt le: az évek során kutatások százaival sikerült pontosabban megismerni, hogy a különböző kutyafajtáknak milyen tápértékű ételre van szükségük.

Pontosan tudjuk már – és szerencsére a felelősségteljesen gondolkodó kutyagazdák is tisztában vannak ezzel –, hogy a mennyiségi táplálás helyett a minőségi élelmezés került a középpontba: logikus is, hogy nem az a lényeg, mennyi ételt adunk, hanem az, hogy milyen minőségűt.

Eukanuba és Iams kutyatápok

Az Eukanuba kutyaeledelt és testvérmárkáját, a Iams-ot gyártó vállalkozás az 1946-os évtől kezdődően foglalkozik a megfelelő tápok előállításával. Az állattáplálási szakértők által több mint hatvan éven át tökéletesített receptúra alapja, hogy nem elég a megfelelő mennyiségű fehérjék, zsírok, ásványi anyagok, vitaminok és szénhidrátok bevitelét biztosítani, rendkívül fontos a táp alapanyagainak minősége is. Az Eukanuba webáruház termékei a legkiválóbb minőségű anyagokból készült szuperprémium tápok. A Royal Canin kutyatáp és az Acana kutyatáp szokott egy minőségi csoportba kerülni az Eukanubával, ha felsorolásra kerül sor.

Eukanuba kutyatápok nagy választékban - nézze meg a webáruházunk kínálatát

A tápok előállításánál alapvetően figyelembe veszik az adott állatfajta tulajdonságait. A kutya különösen jó szaglóképességét, húsigényét és az állat egyéni jellemzőit. Negyvennél is több típusú tápukkal a különféle fajtájú, életkorú és egészségi állapotú kutyáknak is megtalálhatjuk a legmegfelelőbb táptípust.

Az Eukanuba árak nem állnak szoros összefüggésben a minőséggel: bár az olcsó állateledeleknél magasabb árkategóriába tartoznak a termékeik, nem megfizethetetlenül drágák, különösen akkor, ha a jobb minőség valódi értékét nézzük. A finom, egészséges és minden szempontból kiváló tápok egyrészt boldogabbá teszik kutyánkat, másrészt nagyban hozzájárunlak az egészsége megőrzéséhez, ez pedig aligha forintosítható.

Milyen kiszerelést érdemes venni?

 

A nagy, 15 kilogrammos zsákok arányaiban olcsóbban érhetők el, és a legtöbb helyen a többi jó minőségű, prémium tápokkal megegyező áron kínálják. Egy ekkora kiszerelés már közel 2 hónapra elég táplálékot jelent egy átlagos, mondjuk 20kg-os felnőtt kutya számára. A pontos adagolásban segítséget nyújt a zsákok oldalán megtalálható táblázat, melyben a kutya súlya alapján könnyen kiszámítható, hogy mennyi száraztápot kell adni neki naponta.

weballatpatika.hu