Kérdése van? 06/30/702-0101 (H-P 9-12 óráig)
Belépés Regisztráció
0 termék0 Ft
Kosár
 
A kosarad jelenleg üres
 
 
 
 
TARTÓS HIÁNY
Actea oto állatgyógyszertár
 

Actea oto (15ml)

Actea

Fül- és szemápolás

Az ACTEA OTO kíváló első választású fülcsepp, mivel nem alakul ki rá rezisztencia. Antibakteriális. Malessezia ellen hatékony. Fájdalomcsillapító / gyulladáscsökkentő hatású. A fülzsír termelődését csökkenti. Adjuváns terápiaként is használható bármilyen készítménnyel együtt.


 
Termékkód: TROVT15
3 928 Ft
261 867 Ft/l
30 000 Ft feletti vásárlásait INGYEN házhoz szállítjuk!
 

Minden hatóanyag:

  • teljesen természetes alapú, 
  • bizonyítottan magas biológiai aktivitású
  • nem képződik rá rezisztencia
  • innovatív az állatgyógyászatban

 A) Lactoferricin – antibakteriális peptid: a lactoferrin pepszines bontásából származik, megtalálható a könnyben, nyálban, tejben (ebből nyerik a gyártáshoz szükséges mennyiséget). Hatása az erős kationos töltéséből ered, könnyen kötődik a baktériumok, gombák membránférjéinek anionos részéhez. Nem antibiotikum, így rezisztencia sem alakul ki rá. ezért első választású fülcseppnek kiváló.

B) Glicerofoszfoinozitol-lizin (GPL)napraforgóból kinyert, természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító. Hatásmechanizmusa- negatív feedback a foszfolipáz A2-re, ezért nincs arachidonsav termelődés, emiatt félbeszakad a gyulladásos kaszkád. Elmondható tehát, hogy ugyanott lép be a gyulladáscsökkentő folyamatba, mint a szteroidok, azonban nem szívódik fel szisztémásan, mellékhatása nincs.

C) Verbaszkozid (Orgonalevél-kivonat): Kiváló a Malesseziák szaporodásának gátlására, humán kozmetikumokban is használatos, természetes eredetű gyulladáscsökentő és szébum-reguláló, amely csökkenti a zsírosodást, így például a fülben a váladék termelődését is. is.

Actea oto - hasonló termékeink

megszűnt termék!
Lacrimed gél

Lacrimed gél (10ml)

Lacrimed Fül- és szemápolás
3 198 Ft
Otodine fültisztító oldat
3 292 Ft -tól
Opticorn AD szemkenőcs

Opticorn AD szemkenőcs (5g)

Opticorn Fül- és szemápolás
3 353 Ft
TARTÓS HIÁNY
Aptus ORISOLVE külső hallójárat tisztító oldat
4 531 Ft