Kérdése van? 06/30/702-0101
Belépés Regisztráció
0 termék0 Ft
Kosár
 
A kosarad jelenleg üres
 
 
 
 
 

Ismerje meg a Eukanuba kutyatápokat!

Cikkek · október 29.

A Eukanuba kutyatápokat hazánkban szinte minden kutyatartó jól ismeri, mivel magas minősége és megfizhető ára miatt nagyon sokan választják kutyájuk számára.


Ismerje meg a Eukanuba kutyatápokat!

Az egyik legismertebb márka a háziállat-táplálási piacon az Eukanuba. A szuperprémium minőségű kutyatáp és macskatáp készítésében már bő 65 éves tapasztalattal rendelkező gyártó az egyik legjobb, ha teljesértékű, minőségi kutyatáp készítéséről van szó.

A kutyatápok minősége

A kutyatápok minősége központi kérdés az állatélelmezésben, hiszen az eb általános kedélyállapota és egészségi állapota is legnagyobb részben a tartási körülményeitől, különösképpen pedig az elfogyasztott táp mennyiségétől és minőségétől függ. A tudományos fejlődés a kutyatápok piacán sem állt le: az évek során kutatások százaival sikerült pontosabban megismerni, hogy a különböző kutyafajtáknak milyen tápértékű ételre van szükségük.

Pontosan tudjuk már – és szerencsére a felelősségteljesen gondolkodó kutyagazdák is tisztában vannak ezzel –, hogy a mennyiségi táplálás helyett a minőségi élelmezés került a középpontba: logikus is, hogy nem az a lényeg, mennyi ételt adunk, hanem az, hogy milyen minőségűt.

Eukanuba és Iams kutyatápok

Az Eukanuba kutyaeledelt és testvérmárkáját, a Iams-ot gyártó vállalkozás az 1946-os évtől kezdődően foglalkozik a megfelelő tápok előállításával. Az állattáplálási szakértők által több mint hatvan éven át tökéletesített receptúra alapja, hogy nem elég a megfelelő mennyiségű fehérjék, zsírok, ásványi anyagok, vitaminok és szénhidrátok bevitelét biztosítani, rendkívül fontos a táp alapanyagainak minősége is. Az Eukanuba webáruház termékei a legkiválóbb minőségű anyagokból készült szuperprémium tápok. A Royal Canin kutyatáp és az Acana kutyatáp szokott egy minőségi csoportba kerülni az Eukanubával, ha felsorolásra kerül sor.

Eukanuba kutyatápok nagy választékban - nézze meg a webáruházunk kínálatát

A tápok előállításánál alapvetően figyelembe veszik az adott állatfajta tulajdonságait. A kutya különösen jó szaglóképességét, húsigényét és az állat egyéni jellemzőit. Negyvennél is több típusú tápukkal a különféle fajtájú, életkorú és egészségi állapotú kutyáknak is megtalálhatjuk a legmegfelelőbb táptípust.

Az Eukanuba árak nem állnak szoros összefüggésben a minőséggel: bár az olcsó állateledeleknél magasabb árkategóriába tartoznak a termékeik, nem megfizethetetlenül drágák, különösen akkor, ha a jobb minőség valódi értékét nézzük. A finom, egészséges és minden szempontból kiváló tápok egyrészt boldogabbá teszik kutyánkat, másrészt nagyban hozzájárunlak az egészsége megőrzéséhez, ez pedig aligha forintosítható.

Milyen kiszerelést érdemes venni?

 

A nagy, 15 kilogrammos zsákok arányaiban olcsóbban érhetők el, és a legtöbb helyen a többi jó minőségű, prémium tápokkal megegyező áron kínálják. Egy ekkora kiszerelés már közel 2 hónapra elég táplálékot jelent egy átlagos, mondjuk 20kg-os felnőtt kutya számára. A pontos adagolásban segítséget nyújt a zsákok oldalán megtalálható táblázat, melyben a kutya súlya alapján könnyen kiszámítható, hogy mennyi száraztápot kell adni neki naponta.

 

Címkék

acana (0), akvárium (1), állatvédelmi törvény (1), baleset (1), hal (1), hányás (1), hőguta (0), kutya (1), kutyatáp (0), macska (3), nyúl (1), otthon (2), sérülés (1),

Akciók

-35%
EVD DOG JOINT MOBILITY SZÁRAZ

EVD DOG JOINT MOBILITY SZÁRAZ (több kiszerelésben)

EukanubaVeterinaryDiets Gyógytáp
2 190 -tól
Eredeti ár: 25 999